"Ελβετία: Οι must visit προορισμοί της πιο καρτποσταλικής χώρας!" (travelstyle.gr) - grefis.gr

Η Ελβετία είναι μια μικρή χώρα στο κέντρο των Άλπεων!Πολλές όμορφες λίμνες προσθέτουν επίσης μια καρτποσταλική εικόνα!
Από τις τράπεζες έως τα βουκολικά αλπικά λιβάδια, η Ελβετία τα έχει όλα. Βρήκαμε λοιπόν και σας παρουσιάζουμε τα 3 αξιοθέατα τα οποία δεν πρέπει να παραλείψετε να επισκεφτείτε αν αποφασίσετε να επισκεφτείτε την πανέμορφη Ελβετία!

Ιντερλάκεν

Το Ιντερλάκεν ήταν γνωστό ως κέντρο κατασκευής ρολογιών, αλλά σήμερα είναι πιο δημοφιλές ως τουριστικό θέρετρο. Οι τουρίστες άρχισαν να έρχονται στο Ιντερλάκεν στις αρχές της δεκαετίας του 1800 για να αναπνέουν τον αέρα του βουνού και να συμμετέχουν σε θεραπείες σπα.
Προσφέροντας εκπληκτική θέα σε τρία διάσημα ελβετικά βουνά, τον Eiger, το Jungfrau και τον Monch, η πόλη είναι επίσης ένα δημοφιλές στρατόπεδο βάσης για υπαίθριες δραστηριότητες στις γύρω Άλπεις της Βέρνης Oberland. Οι ταξιδιώτες που αναζητούν κάτι διαφορετικό μπορούν να θελήσουν να εγγραφούν για μια τάξη ή δύο σε μια ξυλογλυπτική σχολή. Οι πεινασμένοι τουρίστες μπορεί να θέλουν να δοκιμάσουν το raclette, ένα κλασικό ελβετικό πιάτο από τυρί.

Κάστρο Chillon

Στην καρδιά της Ελβετικής Ριβιέρας στις όχθες της λίμνης της Γενεύης βρίσκεται το κάστρο Chillon – το παλιό φρούριο του 4ου αιώνα που χρησίμευε ως έδρα των πλούσιων. Κάντε μια βόλτα στην παράλίμνη ή δείτε τις αρχαίες αίθουσες όπου σώζονται ζωγραφιές του 14ου αιώνα, πύργοι, υπόγειες θόλοι, υπνοδωμάτια, όπλα και έπιπλα στην αρχική τους μορφή. Το Chateau de Chillon αποτελείται από 25 κτίρια και τρεις αυλές και είναι προσβάσιμο με πλοίο, λεωφορείο ή με τα πόδια από την πόλη του Montreux. Αυτό είναι ένα από τα πιο επισκέψιμα ιστορικά κτίρια στην Ελβετία και σίγουρα ένα κορυφαίο μέρος για να επισκεφθείτε στην Ελβετία.
Ζυρίχη: Μια πόλη που έχει πολλά να δεις! Εμείς σου βρήκαμε τις πιο…εναλλακτικές επιλογές!

Λωζάνη

Στις όχθες της λίμνης της Γενεύης, η Λωζάνη είναι τόσο γραφική, που μοιάζει με παραμύθι. Η πόλη, χτισμένη σε 3 λόφους, περιτριγυρίζεται από πλαγιές και αμπελώνες και στην παλιά πόλη θα βρείτε ένα από τα πιο εντυπωσιακά κομμάτια πρώιμης γοτθικής αρχιτεκτονικής, τον Καθεδρικό Ναό, όπως και πολλά καφέ και μπουτίκ να «στολίζουν» τους δρόμους του μεσαιωνικού κέντρου.